';
Preloader logo
вино медовина
медовина Кошерит
медовина Кошерите Розе

Медовина KOSHERITE е полу-сладка медовина, с алкохолно съдържание 13,5 %. Притежава характерен и много нежен приятен аромат, сладък запомнящ се вкус. А накрая завършва с мек и нежен финал. За направата ѝ използваме само български пчелен мед, вода и дрожди. Това ни различава от производителите на медовина в международен план, които добавят различни плодове и билки, с цел подобряване вкуса и аромата на напитката. Ние постигаме това без да са ни нужни. Успехът ни, от една страна, се дължи на безценния ни опит вече няколко поколения в пчеларството и познаването в детайли на пчелния мед. А от друга – опитът и изследванията години наред във винарството.

Притежаваме сертификат за качество, който отговаря на всички европейски изисквания.

Купи онлайн
За всички наши клиенти, предлагаме възможността да закупят нашата Медовина Кошерите онлайн, която ще е чудесен повод да я споделите и опитате с любимия човек.
Информация за дилъри
Ако притежавате изискан ресторант или бизнес в сферата на храни и напитки. Имате афинитет към класните вина и деликатеси, и сте отворени да предлагате на собствените си клиенти нещо различно, запомнящо се... Вие може да бъдете наши партньори. Не се колебайте да се свържете с нас. Ние предлагаме отлични условия за партньорство.