';
Preloader logo
delimiter image

С каква храна да я съчетаем

Леката сладост и мекият финал на KOSHERITE и KOSHERITE Rose приятно подчертават вкуса на различни ястия – месни (печени меса, богати на мазнини, патешки или гъши дроб), пикантни или средиземноморски храни, свежи салати и леки десерти. Печените кестени и медовина KOSHERITE са страхотна комбинация, особено на раздумка с добри приятели. Какъв по добър повод да прекараме чудесни почивни дни със семейството и любимите ни хора?

Пълнени гъби със синьо сирене и медовина

Почистете гъбите (печурки) и махнете пънчетата. Наредете ги в намазнена тава и напълнете с парченца пушен бекон и синьо сирене. Накапете медовина KOSHERITE в гъбите, поръсете със сол и прясно счукан черен пипер. Поръсете няколко струи зехтин и запечете до готовност. Настържете кашкавал отгоре и запечете още няколко минути. Насладете се с чаша медовина.

Image module

Вратни пържоли на фурна с медовина

Наредете пържолите в намазнена тава и подправете само със сол и счукан черен или зелен пипер. Добавете 50-100 ml медовина KOSHERITE и печете до готовност. По същия начин може да се използват свински ребра или гърди.

Image module

Гъбен сос с медовина

Запържете гъбите (печурки или шийтаке) в комбинация от олио и зехтин, поръсете с прясно смлян черен пипер, добавете лъжица брашно, за да се запържи леко и налейте 50 ml медовина KOSHERITE. Разбъркайте и прибавяйте гореща вода до достигане на желаната консистенция. Подправете със сол и отстранете от котлона. Добавете кубче студено краве масло до разтопяване и изстискайте малко лимон. Поръсете с магданоз.

delimiter image

любопитни факти от Kosherite

Първата ни награда - признание за уникалност
Първата ни награда
признание за уникалност
прочетете повече
цвят, блясък, нюанс
Дегустация на медовина
Насоки и препоръки за дегустация
прочетете повече
свински врат рецепта
Kosherite и храната
С каква храна да я съчетаем
прочетете повече
медовината е афродизиак
ЛЮБОПИТНО ЗА МЕДОВИНАТА
медовината и медения месец
прочетете повече