
С каква храна да я съчетаем
Леката сладост и мекият финал на KOSHERITE и KOSHERITE Rose приятно подчертават вкуса на различни ястия – месни (печени меса, богати на мазнини, патешки или гъши дроб), пикантни или средиземноморски храни, свежи салати и леки десерти. Печените кестени и медовина KOSHERITE са страхотна комбинация, особено на раздумка с добри приятели. Какъв по добър повод да прекараме чудесни почивни дни със семейството и любимите ни хора?
Пълнени гъби със синьо сирене и медовина
Почистете гъбите (печурки) и махнете пънчетата. Наредете ги в намазнена тава и напълнете с парченца пушен бекон и синьо сирене. Накапете медовина KOSHERITE в гъбите, поръсете със сол и прясно счукан черен пипер. Поръсете няколко струи зехтин и запечете до готовност. Настържете кашкавал отгоре и запечете още няколко минути. Насладете се с чаша медовина.

Вратни пържоли на фурна с медовина
Наредете пържолите в намазнена тава и подправете само със сол и счукан черен или зелен пипер. Добавете 50-100 ml медовина KOSHERITE и печете до готовност. По същия начин може да се използват свински ребра или гърди.
